Let slibning

En let slibning foretages, når gulvet skal friskes op eller vedligeholdes hurtigt og effektivt, hvor en afhøvling/afslibning ikke er nødvendig.

På denne måde bibeholder du et pænt gulv, som kan holde mange år frem. Den lettere gulvafslibning er en jævnlig behandlingsform på eksempelvis lak eller olie, hvor man ganske let sliber og påføre det et nyt lag lak, olie eller sæbe. 

Når du vælger Brønning Gulvfirma til at løse opgaven, kan du være sikker på, at vi altid bruger moderne udstyr og kvalitetsprodukter, som er med til at beskytte dit gulv på bedst mulig måde.

Lad os stå for den lette slibning

Hos Brønning Gulvfirma vil vi gerne gøre det let for dig at vælge. Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende rådgivning omkring de forskellige ydelser og behandlinger. Ejer du et trægulv, som ser ud til at være mæt af dage, kan du altid kontakte Brønning Gulvfirma for at aftale et besøg og en faglig vurdering på, hvad der er behov for.

Efterfølgende modtager du et tilbud på opgaven til en konkurrencedygtig pris. Du har også muligheden for at sende billeder af dit gulv til os, hvorefter vi kommer med vores vurdering.

Har du brug for mere info?

Hos Brønning Gulvfirma sidder vi klar med professionel vejledning og rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal stille op med de trætte træemner.

Du kan helt uforpligtende tage kontakt til os på tlf. nr.:
+45 28 77 97 05 eller per mail: info@broenninggulvfirma.dk

Scroll til toppen

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.