Gulvafslibning

Når man foretager en gulvafslibning, starter det med groft sandpapir, som sørger for at den gamle behandling kommer af

Derefter afslutter man med et finerer sandpapir for at få en jævn og glat overflade, så det rå gulv nu er klar til at modtage ny behandling.

Gulvafslibningen er ideel, når et gulv trænger til en kærlig hånd, men ikke nødvendigvis har brug for en decideret gulvafhøvling. Det er nemlig de færreste trægulve, som har brug for det.

Gulvafslibningen er et godt værktøj til at fjerne skader og dyder ridser i gulvet. Derefter er det muligt at påfører en anden behandling, og give gulvet et andet udtryk.

Skal vi klare gulvafslibningen for dig?

Hos Brønning Gulvfirma får du altid en uforpligtende rådgivning omkring de forskellige ydelser. Har du et trægulv, som du ikke ved, hvad du skal stille op med, kan du altid kontakte Brønning Gulvfirma for at aftale et besøg og en faglig vurdering på, hvad der er behov for. Efterfølgende får du et tilbud på opgaven til en konkurrencedygtig pris. Vil du hellere sende billeder af dit gulv og have en vurdering, kan vi også finde ud af det.

Hos Brønning Gulvfirma bruger vi altid moderne udstyr og kvalitetsprodukter som er med til at beskytte dit gulv på bedst mulig måde. Det vigtigste for os, er at du oplever fuld tryghed og tilfredshed.

Før og efter billeder

Før Efter
Før Efter

Har du brug for mere info?

Hos Brønning Gulvfirma sidder vi klar med professionel vejledning og rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal stille op med de trætte træemner.

Du kan helt uforpligtende tage kontakt til os på tlf. nr.:
+45 28 77 97 05 eller per mail: info@broenninggulvfirma.dk

Scroll til toppen

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.